Meer informatie

De laatste fase van het project Landgoed Eelink betreft “Eelink Noord” dit betreft het noordoostelijk gedeelte van Landgoed Eelink welke samen is gevoegd met het weiland rondom boerderij ‘Den Harden’.

Beeldkwaliteitsplan

Hiervoor is een beeldkwaliteitsplan opgesteld waar met woord en beeld vorm wordt gegeven aan de gewenste beeldkwaliteit van de te realiseren villa’s.

Dit beeldkwaliteitsplan is in juni 2020 gepresenteerd aan de omwonenden en op 24 september 2020 vastgesteld door de gemeenteraad. Het beeldkwaliteitsplan kunt u hier downloaden:

Bestemmingsplan

Als vervolg op het beeldkwaliteitsplan is het bestemmingsplan ‘Eelink Noord’ op 10 mei 2022 vastgesteld. Het bestemmingsplan kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer: NL.IMRO.0294.BP2011SGEELINKNOOR-OW01

Indien u interesse heeft in een kavel kunt u uw belangstelling kenbaar maken bij Nieuw Wonen Achterhoek (Thoma Post Makelaars) of bij Mensink Berndes Makelaardij. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Voor meer informatie over Landgoed Eelink en de uitbreiding Eelink Noord kunt u contact opnemen met ons via de contactpagina.

Winterswijk en omgeving 

Voor meer informatie over Winterswijk en omgeving verwijzen we u door naar:

100% Winterswijk 

Achterhoek 

Villawijk Landgoed Eelink

Dit betekent bouwen op Landgoed Eelink voor u:

  • Betaalbaar exclusief!
  • Unieke locatie in de natuur
  • Ruimte voor uw stijl en smaak
  • Creatieve vrijheid